Før du selger

Om auksjonen     Etter auksjonen         
   
 

Hvordan lager vi en nøyaktig bilbeskrivelse?

Det viktige er å sende alle de relevante opplysningene som kan påvirke prisen.

Et bilde sier mer enn tusen ord. Gode bilder skaper tillit hos kjøperen, noe som sikrer at det kommer inn høyere bud på firmabilene dine. Det anbefales at du tar flere bilder, både på innsiden og utsiden av bilen, samt nærbilder av eventuelle skader.

Forutsatt at beskrivelsen er enkel. Du kan raskt beskrive bilen ved hjelp av beskrivelsesskjemaet fra Autorola.no, som er designet med brukervennlighet i tankene. Skjemaet gjør at du kan gi en detaljert og nøyaktig beskrivelse av firmabilen din. Dette betyr at forhandlerne får en nøyaktig beskrivelse når de byr.

Fyll delene en av gangen, og når du er ferdig har du en detaljert beskrivelse av firmabilen. I løpet av prosessen vil du ha dekket all informasjonen som kan påvirke prisen.

Hvis du er litt usikker på nøyaktigheten i bilbeskrivelsen, anbefaler vi at du starter med å bruke sjekklisten fra Autorola.no. Sjekklisten hjelper deg med å undersøke firmabilen din i detalj, på få minutter.

Hvis du vil vie mer tid til kjernevirksomheten, så kan du la Autorola.no overta alt ansvaret med å selge firmabilene dine. Det er bare å velge Total Service, så vil en selskapsrepresentant fra Autorola.no dra ut til deg og dokumentere tilstanden til kjøretøyet ditt. Les mer om Total Service.   

Telefonstøtte

Hverdager 8:30 - 17:00 | Telefonnummer: +46 8 751 38 00
E-post: kundcenter@autorola.se