Før du selger

Om auksjonen     Etter auksjonen         
   
 

Hva slags informasjon er vi pålagt å gi om bilen?

Det viktige er å sende alle de relevante opplysningene som kan påvirke prisen.

Det kunne ikke vært enklere å sende inn en beskrivelse. Du kan raskt beskrive bilen ved hjelp av Autorola.no sitt beskrivelsesskjema for kjøretøy. Designet med brukervennlighet i tankene, gir beskrivelsen skjema forhandlere med en nøyaktig forklaring av kjøretøyets tilstand.

Et bilde sier mer enn tusen ord. Gode bilder skaper tillit hos kjøpere, noe som sikrer at det kommer høyere bud på firmabilene dine. Det anbefales at du tar flere bilder, både på innsiden og utsiden av bilen, samt nærbilder av eventuelle skader.

Bare fyll hver del, og når du er ferdig har du en detaljert beskrivelse av bilen. I løpet av prosessen vil du har dekket all relevant informasjon som kan påvirke salgsprisen.

Hvis du er litt usikker på beskrivelsen av bilen, anbefaler vi at du starter ved å bruke sjekklisten fra Autorola.no. Sjekklisten gjør at du kan undersøke firmabilen nøye på få minutter.

Hvis du vil vie mer tid til kjernevirksomheten din, kan du la Autorola.no ta hele ansvaret for å selge firmabilene dine. Det er bare å velge Total Service, så vil en selskapsrepresentant fra Autorola.no dra ut til deg og dokumentere tilstanden til kjøretøyet ditt. Les mer om Total Service.   

Telefonstøtte

Hverdager 8:30 - 17:00 | Telefonnummer: +46 8 751 38 00
E-post: kundcenter@autorola.se