Før du selger

Om auksjonen     Etter auksjonen         
   
 

Hvordan får vi den beste prisen for firmabilen vår?

En nøyaktig bilbeskrivelse gir kjøperne tillit, noe som igjen fører til at høyere bud plasseres på firmabilen.

Vi vet av erfaring at bilder av bilen, og spesielt klare bilder av feil og mangler som er beskrevet, har en positiv innvirkning på prisen. Du bør ta bilder både inne i og utenfor bilen.

Erfaringen vår viser også følgende:
  1. En lavere minstepris resulterer i at det legges inn høyere bud fra forhandlere - det er fordi de føler de har en bedre sjanse til å kjøpe bilen, samtidig som at sjansen i realiteten har gått ned, fordi likttenkende individer trekkes inn i anbudsprosessen av samme grunn.
  2. Som regel får du den beste prisen første gang bilen registreres på auksjon - det er fordi mange forhandlere ikke vil bruke tid på å by på den samme bilen mer enn én gang. Hvis de føler at minstepris var urealistisk i første omgang, så har de en tendens til å ignorere den samme bilen i senere auksjoner.

Vi anbefaler derfor at du beregner den nøyaktige prisen som du er villig til å akseptere, for å sikre et vellykket og raskt salg. Husk! Autorola.no er en auksjon, slik at du lett kan få en pris som er betydelig over minsteprisen din.

Hvis du vil vie mer tid til kjernevirksomheten din, kan du la Autorola.no ta hele ansvaret for å selge firmabilene dine. Det er bare å velge Total Service, så vil en selskapsrepresentant fra Autorola.no dra ut til deg og dokumentere tilstanden til kjøretøyet ditt. Les mer om Total Service.   

Telefonstøtte

Hverdager 8:30 - 17:00 | Telefonnummer: +46 8 751 38 00
E-post: kundcenter@autorola.se