Før du selger

Om auksjonen     Etter auksjonen         
   
 

Hva er den beste metoden for å sette en minstepris?

Erfaringen vår viser følgende:

  1. Jo lavere minstepris, jo høyere vil nivået av forhandlerinteresse være - dette skyldes at budgivere misforstått tror at sjansene deres for å kjøpe bilen blir bedre. I virkeligheten er sjansene deres til å kjøpe til en lavere pris mindre. Anbudsaktiviteten øker på grunn av at liketenkende forhandlere også ønsker å kjøpe bilen til en lavere pris, men dette har motsatt effekt, og driver salgsprisen opp.
  2. Som regel får du den beste prisen første gang bilen registreres for auksjon - det er fordi mange forhandlere ikke vil sette av tid til å by på den samme bilen flere ganger. Hvis de føler at minsteprisen var urealistisk i første omgang, er tendensen at bilen ignoreres i senere auksjoner.
Derfor må du beregne den nøyaktige prisen du er villig til å akseptere. Sett minsteprisen som den laveste prisen du er villig til å akseptere, heller enn prisen du håper å få. Husk! Autorola.no er en auksjon, slik at du lett kan få en pris som er betydelig over minsteprisen din.

Hvis du vil vie mer tid til kjernevirksomheten din, kan du la Autorola.no ta hele ansvaret for å selge firmabilene dine. Det er bare å velge Total Service, så vil en selskapsrepresentant fra Autorola.no dra ut til deg og dokumentere tilstanden til kjøretøyet ditt. Les mer om Total Service.   

Telefonstøtte

Hverdager 8:30 - 17:00 | Telefonnummer: +46 8 751 38 00
E-post: kundcenter@autorola.se