Om auksjonen

Før du selger     Etter auksjonen         
   
 

Kan vi være sikrer på å få den høyeste markedsprisen?

Autorola.no 70 000 + forhandlere søker etter stadig nye biler. De overbyr hverandre, slik at firmabilen din får høyest mulig markedsverdi. Det betyr et raskt og effektivt salg, til optimal pris.

Hvis du allerede har fått et tilbud på firmabilen din fra din lokale forhandler, må du være klar over hvorvidt tilbudet er betinget - er du pålagt å kjøpe en annen bil fra forhandleren for å fullføre avtalen? Hvis det er tilfelle, bør du vurdere dette ... jo høyere pris du kan få for den gamle bilen din, blir ofte gjenspeilet i en høyere pris for den nye bilen! Dernest har du ikke frihet til å finne den bilen du ideelt sett ønsker, men må ta til takke med utvalget til forhandleren.

Prisen ved et rent salg kan ikke sammenlignes med prisen for et innbytte. Hvis du går for å kjøpe en bil uten å bytte inn et kjøretøy, vil du ofte kunne få en rabatt som tilsvarer prispremium som forhandleren ellers ville ha gitt for den gamle firmabilen din.

Vi sender deg regelmessige e-poster hver gang et bud kommer inn på firmabilen din. Dette betyr at du er hele tiden er klar over hva som skjer med firmabilen din i auksjonen.   

Telefonstøtte

Hverdager 8:30 - 17:00 | Telefonnummer: +46 8 751 38 00
E-post: kundcenter@autorola.se