Om auksjonen

Før du selger     Etter auksjonen         
   
 

Kan Autorola.no avvise firmabilen vår?

Ja, hvis du har registrert bilen med en minstepris som Autorola.no mener er urealistisk, eller hvis Autorola.no mener at bilen har blitt beskrevet på en feilaktig måte.

Hvis du ikke vil selge bilen, men bare vil vite hva en bil som din ville få inn på auksjon, kan du alltid få en verdivurdering på Autorola.no.

Hvis bilen din blir avvist, kan det hende du kan registrere den i en senere auksjon, men bare etter å ha snakket med Autorola.no, og oppdatering av beskrivelse og minstepris.

En rimelig minstepris er det beste grunnlaget for å lykkes med å selge firmabilen din. En fornuftig minstepris opprettholder også forhandlernes interesse i å kjøpe hos Autorola.no, noe som er til fordel for alle selgere - inkludert deg.

En bil registrert via Total Service vil aldri bli avvist, siden den blir beskrevet av en av våre bileksperter.

Hvis du vil vie mer tid til kjernevirksomheten din, kan du la Autorola.no ta hele ansvaret for å selge firmabilene dine. Det er bare å velge Total Service, så vil en selskapsrepresentant fra Autorola.no dra ut til deg og dokumentere tilstanden til kjøretøyet ditt. Les mer om Total Service.   

Telefonstøtte

Hverdager 8:30 - 17:00 | Telefonnummer: +46 8 751 38 00
E-post: kundcenter@autorola.se